Συντήρηση Κουφέτων
Απολαύστε τα κουφέτα σας ακολουθώντας τις απλές οδηγίες για τη σωστή συντήρησή τους!
- Τα κουφέτα διατηρούνται σε ξηρό και δροσερό περιβάλλον χωρίς υγρασία με θερμοκρασία μέχρι 25 βαθμούς Κελσίου.
- Δεν επιτρέπεται η τοποθέτησή τους σε ψυγείο (λόγω υγρασίας).
- Στα κουφέτα που περιέχουν σοκολάτα, η απότομη μεταβολή θερμοκρασίας (ζέστη-κρύο ή το αντίστροφο) δημιουργεί συστολή και διαστολή στο εσωτερικό περιεχόμενο του κουφέτου με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ρήγματα στην εξωτερική επίστρωση ζάχαρης.
- Υψηλή θερμοκρασία άνω των 30 βαθμών Κελσίου προκαλεί ρήγματα στο εξωτερικό του κουφέτου ή λεκέδες στην επιφάνειά του από τα έλαια και τα λιπαρά της σοκολάτας και του αμύγδαλου.
- Ο χώρος αποθήκευσης των κουφέτων θα πρέπει να ελέγχεται ως προς τη θερμοκρασία του και την έκθεσή του στον ήλιο.
- Τα κουφέτα που περιέχουν σοκολάτα είναι πιο ευπαθή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν η θερμοκρασία είναι άνω των 25 βαθμών.